Openingstijden Maandag - Donderdag: 8:00 - 16:30, Vrijdag: 8.30 - 12.00, Zaterdag & ’s avonds: volgens afspraak

Opvulling en Reparatie

Gebitsrenovatie


Reparatie gebitsprothese

Opvullen
Na verloop van tijd slinken uw kaakranden en komt het kunstgebit losser te zitten. Of misschien heeft u spraakproblemen of kauwt u slecht.
Drie tot vier maanden na het plaatsen van uw kunstgebit wordt door middel van het aanbrengen van een nieuwe laag kunststof (voering) aan de binnezijde van uw kunstgebit, deze weer passend gemaakt op uw kaak.

Reparatie
Voor een reparatie, een gebroken prothese, scheur of gebroken tand kunt u langs komen of eventueel een afspraak maken. Wij helpen u zo snel mogelijk en vaak kunnen we de reparatie uitvoeren, terwijl u wacht, al is dit natuurlijk afhankelijk van de omvang van de beschadiging.

Ga nooit proberen de prothese zelf te lijmen of bewerken. Hierdoor kan professionele reparatie onmogelijk worden gemaakt en uw garantie komen te vervallen. Neem direct contact met ons op.

Procedure

Wat te verwachten


Veelgestelde vragen

Vragen die door velen reeds zijn gesteld

Als uw prothese te ruim zit (of knelt) wordt uw prothese opnieuw opgemeten en passend gemaakt op uw kaak.

Ga nooit proberen de prothese zelf te lijmen of bewerken. Hierdoor kan professionele reparatie onmogelijk worden gemaakt en uw garantie komen te vervallen. Neem direct contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk en vaak kunnen we de reparatie uitvoeren, terwijl u wacht.

Niet persé, alleen als uw kunstgebit dermate versleten is, dat het niet meer op te vullen valt (wellicht na 5 tot 7 jaar). Wij raden aan om ongeveer elke 3 jaar het kunstgebit passend te laten maken.

Bij een volledige prothese is er een wettelijke verplichte eigen bijdrage van 10%. Reparatie van een gedeeltelijke prothese valt niet onder de basisverzekering, maar onder de aanvullende verzekering en hangt dus af van uw verzekeringsvoorwaarden. Wij kunnen u daar uitsluitsel over geven. Neem a.u.b. contact met ons op, dan kunnen wij u daarover inlichten.

Gratis Prothese Check
true


Het formulier kan niet worden verzonden omdat u geen cookies hebt toegestaan.

Accepteer cookies