Openingstijden Maandag - Donderdag: 8:00 - 16:30, Vrijdag: 8.30 - 12.00, Zaterdag & ’s avonds: volgens afspraak

Nieuws

Campagne ‘Een gezonde mond voor iedereen!’

Kunstgebit Schiedam
Maart 11, 2019Algemeen

Campagne ‘Een gezonde mond voor iedereen!’

Spreken, lachen, eten. Het klinkt allemaal zo gewoon en toch is dat bij veel mensen niet het geval. Angst voor pijn, hoge kosten en een laag zelfbeeld zijn vaak redenen om een bezoek aan tandarts of tandprotheticus uit te stellen. Niet nodig, vinden wij!

Met de campagne ‘Een gezonde mond voor iedereen!’ wil Veringmeier Tandprotheticus mensen bewust maken van de vele voordelen van een gezonde mond. Goede mondverzorging verlaagt bijvoorbeeld de risico op longontsteking en hart- en vaatziekten. Bij mensen met suikerziekte kan een slechte mondgezondheid de bloedsuikerspiegel ontregelen en is goed kunnen kauwen belangrijk voor het denkvermogen en geheugen. Het stimuleert de doorbloeding van de hersenen. Een gezonde mond is dus van levensbelang, zeker bij het ouder worden!

Door onze goede afspraken met zorgverzekeraars heeft u al een volledig kunstgebit vanaf € 10,- en een klikgebit vanaf € 87,50.

De kosten van tandprothetici zijn opgenomen in alle pakketten van de zorgverzekeraars. Door de goede prijsafspraken die wij met zorgverzekeraars hebben, kunnen wij u een behandelplan aanbieden tegen de scherpste prijs.

Vooraf maken wij altijd een offerte, u komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Ook zonder verwijzing van een tandarts kunt u bij ons terecht. Wij hebben geen wachtlijst.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Kijk voor meer info op ‘Een gezonde mond voor iedereen!’, of neem direct contact met ons op.

Gratis Prothese Check
true


Het formulier kan niet worden verzonden omdat u geen cookies hebt toegestaan.

Accepteer cookies